Jediné co na ní bude originálního, jak je vidět na obrázku, tak to bude ochranný rám na vrtuli a uhlíková vrtule. Zbytek se jaksi odhadne a vyrobí samo domo

Cílem je, aby to bylo jednoduše vyrobitelné. Jediné bez čeho se asi neobejdu je velká ohýbačka. Ohýbat 5-ku dural se mi doma ve svěráku nechce

Rám bude (po tepelné úpravě) ohnutý z 5-ky duralu o šiři 50mm širší jsem nesehnal . Originál je z hliníku tlustého 6mm. Na rám se v pohodě vejdou serva Power HD 1201 Mg (12-ti kilový analogy). Kryt serv nebude z uhlíkové desky, jak je u oroginálu ale z leštěného duralu šíře 60mm

Pohánět to bude motor AXI 2826/6 na 3 článkovou baterii . Vrtule bude 10/4,7. Tato sestava by měla dát výkon kolem 600W což by mohlo na nějaký stoupavý výkrut a jiné prvky

Speed dělat asi nebudu u singl skinu moc význam nemá. Jediný co bych chtěl , tak osadit hrazdu světlem na noční lítání, které zdemontuji z krosny od Weguse.
Bude to speciálně uzpůsobená krosna na blbnutí, tak v tom moc podobnosti s krosnou pod velký paragliding nebude.
Na pracovním stole zatím nic neleží, tak jsem to sem alespoň napsal