http://www.hacker-motor-shop.com/e-vend ... 854&p=7854
V plánu bylo objednat pilota se jménem Robin od fy. Hacker, ale pořád jsem se k tomu nějak neměl. Včera nevím proč mě napadlo do sedačky posadit pilota z tříkolky pod Weguse. Byl jsem překvapen, jak krásně do ní panák Jackie pasuje a pevně v ní sedí. Ještě budu muset nějak vyřešit ohýbání nohou v kolenou. Když mu dám nohy tak, aby směřovaly dopředu, tak je má tak nějak divně roztažené od sebe.
Další co budu muset dodělat je přilba na hlavu ( hlavu mám slíbenou od Ladyse). Nejdříve jsem ji chtěl dělat podle rady Petra B, ale půjdu svou osvědčenou i když pracnější cestou a udělám ji laminátovou

Do sedačky jsem chtěl původně umístnit ocelovou vložku, kterou mi zaslal Johnf 56, ale nakonec jsem usoudil, že by v sedáku byla zbytečná a lepší využití najde určitě jinde. Sedačku motorizovat nehodlám. Krásně se do sedáku vejde sáček s broky o váze 1,6 kg , 5-ti článkový akumulátor NICd článků Sanyo 1,2Ah a přijímač. Sedačku bych chtěl na čistou svahovačku a vlekání. Mohla by viset třeba pod Foxem 1,5.
Nějakou fotku dodám